Om Oss

 

PK Entreprenør AS er et mur- og entreprenørselskap som hovedsaklig bygger næringsbygg, industribygg og boliger. Selskapet utfører delentrepriser innen betongarbeid, murerarbeid, tømrerarbeid, ildfast muring samt vedlikehold og rehabilitering av eksisterende bygninger. Selskapet har solid markedsposisjon på Sørlandet og utfører flere oppdrag andre steder i landet.

PK Entreprenør AS omsetter årlig for ca. 250 millioner kroner. Selskapet består av 100 dyktige ansatte. Murere, betongarbeidere, forskalingssnekkere, tømrere og administrativt personell. Beslutningsveiene i PK Entreprenør AS er korte, og det gjør bedriften fleksibel og effektiv.

PK Entreprenør AS besitter kunnskapen og erfaringen som skal til for å gjennomføre vellykkede prosjekter for våre kunder. I arbeidet fokuserer vi på prosjektutvikling sammen med kunden. Vi gjennomfører arbeidet med kvalitet og sikkerhet.

Vi har som mål å være en foretrukken leverandør, og derfor jobber vi kontinuerlig med å ha fornøyde kunder, motiverte og kompetente medarbeidere, skadefri produksjon og god og lønnsom drift.

Se vår presentasjonsbrosjyre