Om Oss

 

PK Entreprenør AS er et entreprenørselskap som hovedsaklig bygger næringsbygg, industribygg og boliger i totalentrepriser. Selskapet utfører også delentrepriser innen betongarbeid, murerarbeid, tømrerarbeid, ildfast muring samt vedlikehold og rehabilitering av eksisterende bygninger. Selskapet har solid markedsposisjon på Sørlandet og utfører flere oppdrag andre steder i landet, og har 40 års erfaring.

PK Entreprenør AS omsetter årlig for ca. 250 millioner kroner. Selskapet består av 120 dyktige ansatte. Murere, betongarbeidere, forskalingssnekkere, tømrere, stillasarbeidere, blikkenslagere, betongkutting, kjerneboring og administrativt personell. Beslutningsveiene i PK Entreprenør AS er korte, og det gjør bedriften fleksibel og effektiv.

PK Entreprenør AS besitter kunnskapen og erfaringen som skal til for å gjennomføre vellykkede prosjekter for våre kunder. I arbeidet fokuserer vi på prosjektutvikling sammen med kunden. Vi skal ha et trygt arbeidsmiljø og en tydelig holdning til helse, miljø, sikkerhet og kvalitet i alle våre prosjekter.

Vi har som mål å være en foretrukken leverandør, og derfor jobber vi kontinuerlig med å ha fornøyde kunder, motiverte og kompetente medarbeidere, skadefri produksjon og god og lønnsom drift. Se vår presentasjonsbrosjyre

Jobbe hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter gode talenter til vårt team. Ta en titt på våre karrieresider.